reklama 11A

Závody CSI4* v Šamoríně za účasti světových hvězd

ikonka

Ve dnech 24. – 26. listopadu proběhnou v Šamoríně mezinárodní parkurové závody kategorie CSI2* a CSI4*. Na seznamu přihlášených do soutěží úrovně čtyř hvězd figuruje mnoho skutečně světových es. Kdo se představí divákům na Slovensku?
22.11.2017 14:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Na snímku Harrie Smolders s Emeraldem. Foto: FEI

Opravdu hvězdný je výčet jezdců přihlášených na CSI4* Šamorín. Dorazí šampion Global Champions Tour 2017 Harrie Smolders (NED) či jeho krajan olympijský vítěz a mistr Evropy Jeroen Dubbeldam. Německou budou zastupovat Marco Kutscher, Felix Hassmann či David Will. 
 
Pod vlajkou Británie nastoupí do soutěží Jessica Mendoza a Laura Renwick a chybět nebude ani irský talent Bertram Allen. Tím výčet špičkových jezdců nekončí, přihlášeni jsou Martin Fuchs a Romain Duguet ze Švýcarska, Jos Verlooy a Judy Ann Melchior z Belgie a z Rakouska dorazí Max Kühner. Ten se v Šamoríně potká s Annou Kellnerovou, svou týmovou kolegyní z posledního ročníku Global Champions League. Tentokrát však v roli soupeřů…
 
Program začíná v pátek 24. listopadu, Grand Prix s překážkami do 160 cm je na programu v neděli. O účasti dalších jezdců z České republiky v CSI2* čtěte v článku, který najdete níže.

 

Výsledky ze Šamorína budou k dispozici ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE