reklama 11C

Wiener Neustadt tentokrát pro všestranné jezdce

Do rakouského Wiener Neustadtu se v termínu 31. srpna – 2. září vypravila také česká výprava. V areálu Tereziánské military akademie se konají mezinárodní závody CCI**, CIC**, CIC*, CCI*, CCN-A. Česká republika bude mít početnou ekipu deseti jezdců.
31.08.2012 10:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Závodů se účastní také Jiří Maxera. Ilustrační foto Kateřina Návojová

 

Jedná se finálové třetí a současně finálové kolo seriálu závodů Austrian Eventing trophy 2012 a také poslední mezinárodní závody všestrannosti tohoto roku na území Rakouska. První kolo proběhlo v dubnu na stejném závodišti ve Wiener Neustadtu a pořadatelé doufají, že třetí kolo seriálu bude neméně úspěšné. Druhé se uskutečnilo během červnových závodů v Piberu.  
 
Z České republiky se můžeme těšit jmenovitě na následující jezdce: Adéla Svobodová, Marcela Šedá, Dominika Hájková, Tomáš Němec, Eliška Opravilová, Jiří Maxera, Martin Maivald, Barbora Žáčková, Gabriela Slavíková, Jiří Machovec
 
Program zahájil ve čtvrtek samostatnou prohlídkou trati a prezentací. Závodit se začíná v pátek na drezurním obdelníku. Odkaz na stránky pořadatele naleznete ZDE.  



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE