reklama 11D

Úspěšný začátek na CIC v Pfeffenhausen

Eliška Opravilová a Adéla Svobodová plní kvalifikaci na MS mladých koni do Francie s šestiletými koňmi. Tentokrát pokouší své štěstí v německém Pfeffenhausenu, kousek od Mnichova, a to ve dnech 8. – 11. srpna. A po úvodní drezuře se jim daří...
10.08.2013 09:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

První den se závodilo v drezuře. Ilustrační foto Kateřina Návojová

V malebném prostředí rustikálního charakteru pořádá poprvé místní jezdecký areál mezinárodní závody úrovně CIC1* společně s několika kategoriemi soutěží národních. Johann Niedermeier (GER) jako stavitel tratě společně s Karl Paarem (AUT) v roli technického delegáta postavili v členitém terénu technicky náročnou trať se spoustou kombinací, které čekají na jezdce v cross country. V pátek se ve velmi deštivém počasí představili Adéla Svobodová s Karamelou SL a Urleven Barnaul SL a Eliška Opravilová s Kalif Stillus a Lasing Stillus.
 
Adéla se po první dni pohybuje na průběžném pátém (48,3 Urleven Barnaul) a čtrnáctém (55,4 Karamela) místě. Eliška zatím vede celkové pořadí a na první příčce drží průběžný výsledek s Lasingem 41,8 tr.b. S Kalifem se pohybuji po drezurní zkoušce na 13. mistě s 54,1 tr.b.
 
V sobotu je od 13:30 čeká parkur, který musí obě jezdkyně zvládnout s Lasingem a Urlevenem maximálně za jednu chybu
 
Připravil: Jan Chudoba



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE