reklama 11B

Třetí příčka na závěr Lyonu pro Emmu de Moussac

ikonka

Česká reprezentantka Emma Augier de Moussac si nechala své nejlepší výsledky až na závěrečný den, neděli 4. listopadu. Na obtížných mezinárodních skokových závodech CSI5*-W ve francouzském Lyonu totiž nechybovala a skončila na výborné třetí pozici…
04.11.2018 12:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

O výborné zakončení svého působení na CSI5*-W ve francouzském Lyonu se postarala Emma Augier de Moussac. V neděli totiž ze dvou startů předvedla dvě bezchybné jízdy, a s oběma svěřenci se vešla do elitní pětice.

Emma Augier de Moussac sedlala obě své klisny v rámci nedělní soutěže 150 centimetrů vysoké, která se jela na čas. S Rubio Monocat Electric se jí podařilo absolvovat všechny překážky bez trestných bodů, a navíc ve výborném čase. Česká dvojice si totiž na konto zapsala 61,73 vteřiny, což je dostalo až na výborné třetí místo konečného pořadí.

České jezdkyni se tento den dařilo i s druhou klisnou. S Divou totiž taktéž nechybovala a se soutěží si poradila i v podobném čase. Do cíle se dostala za 61,97 vteřiny, což pro jezdkyni tentokrát znamenalo pěkné páté místo.

S oběma klisnami tak Emma Augier de Moussac nechyběla na dekorování. Soutěž dokončilo celkem 16 dvojic bez trestných bodů.

O závěr skokové části při CSI5*-W v Lyonu se postará soutěž Světového poháru, kde však česká jezdkyně startovat nebude.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto: archiv jezdkyně




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE