reklama 11D

Světové halové závody během listopadu 2016

Zatímco v České republice se v listopadu uskuteční již minimum závodů, v rámci celého světa je naplánováno 87 mezinárodních akcí. Jezdci budou také bojovat v soutěžích Světového poháru, a to ve skocích, drezuře, spřežení i voltiži…
01.11.2016 12:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Během prvního listopadového víkendu se uskuteční několik větších závodů mimo evropské území, a to v Lexingtonu či Adelaide, kde je připravena také náročná zkouška všestrannosti při CCI4*.  Jednímhlavních bodů o tomto víkendu bude i Global Champions Tour, která se konákatarském Dauhá. Na evropském území se bude bojovat o body do Světového pohárupolském Zakrzowu.

Ve dnech 11. - 13. listopadu budou připraveny náročné závody, na nichž se sjedou úspěšní jezdci, v německém Mnichově (CSI4*, CDI4*) a také ve Veroně. V Itálii se přitom pojede i o body do Světového poháru Západoevropské ligy při CSI5*-W.  Dále se přesune Světový pohár do Stuttgartu, a to ve dnech 16. - 20. listopadu. Při tradičním Stuttgart German Masters se představí jezdci při CSI5*-W, CDI-W, CDI4* a také CAI-W.

Koncem měsíce listopadu ve dnech 24. - 27. listopadu se uskuteční důležité závody ve španělském Madridu. Sejdou se tam totiž velmi úspěšní jezdci různých disciplín. Bojovat se bude ve Světovém poháru ve skocích (CSI5*-W) a také voltiži (CVI-W). Chybět nebudou ani úspěšní drezurní jezdci, pro něž bude připraveno CDI4*.

Ve stejném termínu se bude pozornost otáčet také do Stockholmu, kde se budou konat závody Světového pohár ve spřežení. Zároveň se se závody spřežení představí i jezdci při CDI5* a CSI4*. Do třetice se pak o tomto víkendu uskuteční Světový pohár ve voltiži, a to v hlavním francouzském městě Paříži.

Seznam listopadových závodů naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE