reklama 11B

Sobotní CSIO v Šamoríně česko-slovenským pohledem

ikonka

I v sobotu jsme v Šamoríně v rámci závodů CSIO drželi palce českým a slovenským jezdcům. Na úrovni 5* startovala z Čechů pouze Zuzana Zelinková, ze Slováků pak Radovan Šillo a Bronislav Chudyba. Z této trojice se nejvíce dařilo posledně jmenovanému…
28.04.2018 21:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
V hlavní sobotní soutěži s výškou překážek do 150 centimetrů dokončil Chudyba s koněm Lester IX se 4 trestnými body a obsadil 19. místo. Zuzana Zelinková s Larimou inkasovala 16 trestných bodů, které ji zařadily o 20 příček níže. Na parkuru o 5 centimetrů menším dokončila česká reprezentantka v sedle Kleiner Lorda 16 s 8 trestnými body a skončila na 36. řádku výsledkové listiny. Dvě chyby zaznamenal i Radovan Šillo s koněm Dr. Max Think Twice 111 Z. Čas měl o něco málo lepší, a tak se zařadil před Zelinkovou na 35. pozici. 
 
Podstatně lepších výsledků jsme se dočkali ve dvouhvězdových soutěžích. Na výšce 135/140 cm zvítězil Ján Cigán s Arcanem. Pátá byla Petra Havlovičová s koněm Jartel D Ici a velmi pěknou 8. příčku zaznamenala Češka Anna Kellnerová s Classicem. 
 
CSI2* Grand Prix s výškou 145 cm se vydařila Monice Noskovičové s Castelanem. Bezchybným výkonem si dojela pro 7. pozici. Dotované 12. místo obsadil Igor Šulek s Wavo Aramis. České barvy zastupoval Jiří Hruška s Oridou M, s níž skončil osmatřicátý. 
 
V soutěži do 130 centimetrů předvedla Vladislava Humplíková s Bueno Utopií pátý nejlepší výkon. Za ní skončili Michal Žák s Full Swing BH a Ján Cigán s Rokou ze Slovenska. Osmá pak byla Anna Kellnerová s Colandem. 
 

VÝSLEDKY SOUTĚŽÍ CSI5*

VÝSLEDKY SOUTĚŽÍ CSI2*/1*




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }