reklama 11A

Připomínky k novinkám v STP MČR 2017 pro pony

V říjnu letošního roku vydala Česká jezdecká federace Sportovně technické podmínky pro mistrovství České republiky pro sezonu 2017. K novinkám, které by měly být aplikovány v pony disciplíně, nám zaslala připomínky jedna z členek ČJF.
02.12.2016 10:17  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Redakce Jezdci.cz obdržela od Michaely Pavlisové připomínky ke změnám, které jsou obsaženy ve Sportovně technických podmínkách MČR 2017, a týkají se zejména jezdců na pony.
 
Ve svém průvodním dopise, který celý můžete číst ZDE, uvádí: „Tyto připomínky jsem zpracovala po dlouhé úvaze, zda něco v našem sportu ještě smysl. Pokud vedly k novým změnám v STP pony 2017 konkrétní připomínky z jednotlivých oblastí naší federace, z řad trenérů, členů, rozhodčíchpak rozumím, že se VV ČJF v zájmu „nefunkčního“ modelu dosavadního MČR pony přiklonil k takto zásadní změně. Pokud to bylo pouze ve snaze provést jakoukoliv změnu, pak s těmito novými STP nemohu souhlasit“
 
Autorka příspěvku byla původně domluvena se zástupci ČJF, že jej zveřejní na stránkách Jezdci.cz společně s vyjádřením ČJF. Jelikož jej autorkaani naše redakce neobdržela ani po třech týdnech od zaslání příspěvku, po dohodě s autorkou jej uveřejňujeme samostatně a případné stanovisko ČJF budeme publikovat později.
 

Připomínky Michaely Pavlisové k STP 2017 najdete v tomto odkazu




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE