reklama 11D

Příhoda dokončil kros CCI3* ve Vairanu bezchybně

Skvělý výkon má za sebou Miloslav Příhoda a Captain Hero, na které čekal v sobotu 17. září náročný kros v rámci mezinárodních závodů ve všestrannosti v italském Vairanu. Společně stanuli poprvé na startu CCI3* a zajeli pouze s překročením času…
17.09.2016 19:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

„Šel výborně. On čím je to těžší, jde snad lépe,“ popsal Miloslav Příhoda svého svěřence Captain Hero. „Je škoda, že mě za půlkou zastavili, neboť Ital přede mnou pobořil skok. Trochu nás to vyvedlotempa, chvíli trvá, než se do něj člověk zpět dostane. Ale stejně nepočítaltím, že stihnu čas. Šlo mi o to, jet čistě a vyvarovat se nějaké krizové situaci. A to se povedlo,“ doplnil jezdec.

Dvojice získala za překročený čas celkem 8 trestných bodů, což je posunulo na průběžné sedmé místo. Dvojice však především plní kvalifikaci na mistrovství Evropy. Chybí jim jen kousek, a to dokončit parkur do 4 skokových chyb. Po náročném krosu to však nemusí být vůbec jednoduché, jak to vypadá. „Kdo Captaina zná, ví, že ještě není úplně vyhráno. Ale bylo by to skvělé. Je to jeho letos poslední závod, potěšilo by, kdyby sezonu zakončil splněnou kvalifikací,“ zmínil se Miloslav Příhoda. „Uvidíme, jak se zvládne na zítřek zregenerovat.“

„Eagle také šel dobře, ale za půlkou trasy mi propotil otěže a hodně mi klouzaly v ruce. Nemohl jsem ho dostatečně řídit. Na překážce 16ab, což byly dvě úzké televize v kopci, jsem ho neutočil. Tím pádem pak nemělo cenu už dál spěchat,“ popsal Miloslav Příhoda svoji jízdu v soutěži CIC2*, kde sedlal koně Eagle Eye.

Petr Veselovský s Velesem bohužel po pádu v soutěži nepokračuje. Dvojice startovala v soutěži CICO3*. Jednalo se o kombinaci na vodě, Veles zavadil při seskoku do vody zadními nohami o kládu.  Důležité však je, že dvojice je v pořádku a neodnesla si žádné vážnější zranění.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE