reklama 11B

Přihlášky na finále ČDP 2015 kvapem přibývají

JS Equitana Martinice hostí ve dnech 18. – 20. září letošní finále Českého drezurního poháru, a přihlášky se jen hrnou. Pro účastníky je připraven i zajímavý doprovodný program včetně Riders Party. Více už v kompletní tiskové zprávě ČDP níže…
02.09.2015 10:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Mistryně ČR 2015 Tereza Hábová. Ilustrační foto: Lukáš Klingora

Počet přihlášených na finále ČDP 2015 rychle stoupá. Zúčastní se i mistři ČR 

za méně než tři týdny se ve dnech 18.–20. září uskuteční finále Českého drezurního poháru 2015, které letos hostí areál Equitana Martinice. Počet přihlášených jezdců do soutěže rychle roste a je jisté, že ČDP 2015 se zúčastní i několik mistrů České republiky.
 
 „Vysoký počet přihlášek mimo jiné ukazuje, že si česká jezdecká veřejnost chce spravit chuť z poněkud rozpačitého závěru drezurní sezony, kterou ovlivnilo řdění živlů při MČR.,“ říká jednatel soutěže Tomáš Vášáry
 
Organizátoři ubezpečují, že počet startovních míst lze v každé kategorii navýšit nad současných 20, aby se soutěže mohl zúčastnit skutečně každý drezurní jezdec a kůň s licencí platnou minimálně od dubna 2015. Přihlášku je ale kvůli organizaci, logistickým přípravám a maximálně hladkému průběhu závodů nutné vyplnit a odeslat nejpozději do 10. září.  Později doručené přihláškynebude možné akceptovat.
 
Drezurní špička se představí i mezi rozhodčími. Výkony jezdců a koní bude hodnotit i respektovaný 5* německý rozhodčí  Gotthilf Riexinger, který mimo jiné organizuje světoznámý jezdecký festival German Masters ve Stuttgartu.
 
Momentálně vrcholí i přípravy víkendového zábavního programu. Jezdci a jejich doprovod se mohou již v pátek 18. září těšit na Riders Party, kde zahraje oblíbený DJ Ludvík Jandourek, večerem bude provázet Aleš Suchánek.
 
Nedělního finálového programu ČDP se dopoledne zúčastní i uznávaný jezdecký fotograf Tomáš Holcbecher, který dorazí přímo z Global Championship Tour ve Vídni
 
„Ve spolupráci s Tomášem připravujeme pro účastníky nedělních finálových soutěží dárek, který jim jistě udělá radost. Podrobnosti se dozvědí nejpozději v den zahájení závodů,“ říká o chystaném překvapení Martin Pecka, ředitel areálu Equitana Martinice.
 
Vedle dlouholetých a již tradičních partnerů ČDP se hlavními partnery letošního finále staly společnosti, které patří k majetku lichtenštejnského knížecího rodu. Jedná se o privátní banku LGT, která je rovněž jedním z hlavních partnerů Global Championship Tour, a vinařství Lichtensteiner Hofkellerei, které představí některá ze svých top vín. Z mediálních partnerů spolupracuje ČDP nově také s Rádiem Classic Praha, jež se v neděli postará o vytříbenou hudební kulisu závodů.
 
Tisková zpráva ČDP



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE