reklama 11C

Podpora HYJÉ pro chovatele shagya arabů 2015

Organizace HYJÉ - koně podpoří v roce 2015 chovatelské aktivity v projektu „Chovatelská podpora HYJÉ“. Projekt je zaměřen na přímou podporu chovatele, který svou chovatelskou činností zabezpečuje rozvoj plemene v rámci PK, kam je klisna zapsána…
18.03.2015 00:28  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12D

Do projektu se může přihlásit ten chovatel, který letos narozené hříběrámci plemenné knihy vybraného plemene předsednictvem – pro rok 2015 jde tedy o koně plemene shagya arabPřihlášky do „Chovatelské podpory HYJÉ“ budou zaslány do 30. července. Vhodné, avšak nepovinné, je přiložení fotografie hříběte. Z došlých přihlášek se losováním na zasedání předsednictva HYJÉkoně, o.s. vylosuje jeden chovatel vybraného plemene.

HYJÉ zabezpečí podporu formou dárkového poukazu na jezdecký materiál v hodnotě 3 000,- Kč ve smluvní prodejně společnosti. Za tuto podporu si společnost HYJÉ vyhrazuje právo pojmenovat hříbě dle pravidel příslušného ŘPK, a to formou soutěže vyhlášené společností na webových stránkách.  Po ukončení soutěže o pojmenování hříběte proběhne na určené akci společnosti HYJÉ předání poukazu a křtícího dekretu s pojmenováním.

První ročník podpory byl směřován pro chovatele moravského teplokrevníka, druhý ročník je určen pro chovatele dalšího historického plemene chovaného na území ČR a to na ušlechtilé shagya - araby. Tedy chovatelé shagya arabů, kteří v roce 2015 budete mít hříbátko tohoto plemene, přihlaste se!

Přihláška ke stažení na www.hyje.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE