reklama 11D

Opravilová zakončila CIC2* v Barroce parkurem

Na českou jezdkyni Elišku Opravilovou čekala v neděli 5. března poslední část soutěže všestrannosti, a to parkur. V portugalském Barroca d´Alva si česká dvojice po úspěšné dopolední kondiční zkoušce připsala na parkuru 8 trestných bodů za 2 shození…
06.03.2017 09:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Česká reprezentantka Eliška Opravilová s hřebcem Lasing sice po drezurní zkoušce patřila mezi desítku nejlepších, po bezchybném krosu dokončeném po čase se však propadla níže. K již získaným trestným bodům pak v neděli přidala dalších osm, a to za dvě chyby na překážkách.

„Shození přišlo na prvním a posledním skoku, takže se dá říct, že opravdu chyby jezdce. Lasing skákal moc dobře a je připraven na další týden,“ popsala Eliška Opravilová. „Mám radost, že ani po sobotním krosu nebyl nijak zvlášť unaven, přeci jen to byl letošní první závod ve všestrannosti,“ doplnila.

Chyb na parkuru bylo k vidění poměrně hodně a jen pár jezdců dokončilo bez shození. Česká dvojice nakonec získala umístění ve třetí desítce výsledkové listiny. Ve dnech 8. -12. března se ve stejném areálu konají druhé závody všestrannosti. Vypsané jsou úrovně CCI1*, CCI2*, CCI3* a CIC3*.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE