reklama 11B

Opatrný s VDL Fakir opět pátý na CSI v Dauhá

Aleš Opatrný se během závěrečného dne na CSI4*-W v Dauhá v Kataru postavil v sobotu 26. prosince nejprve na start soutěže 145 centimetrů vysoké, kde podruhé představil svého koně VDL Fakir. A český reprezentant s ním byl opět velmi úspěšný...
26.12.2015 16:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12C

Podruhé během čtyřhvězdového CSI v Dauhá se na start postavil Aleš Opatrnýsedle VDL Fakira. Úspěch si na konto připsali již během prvního startu ve čtvrtek, na pěkný výsledek se jim však podařilo navázat i v sobotu. Dvojice byla nahlášena do soutěže 145 centimetrů vysoké, která se jela jako dvoukolová soutěž (winning round). Do druhé části postoupilo 25% startujících a rozhodovaly trestné body právědruhého kola.

Český jezdec Aleš Opatrný dokončilVDL Fakirem základní kolo bez chyb na překážkách, nestihli jen časový limit, za nějž inkasovali 1 trestný bod za čas. Na postup do druhého kola jim to však bez problémů stačilo. Napodruhé se česká dvojice dostala do cíle opět bez trestných bodů a navícdobrém čase. To jim nakonec  vyneslo opět krásnou pátou příčku.

 Na Aleše Opatrného čeká ještě hlavní soutěž Světového poháru, kde bojuje s Acovarem o body do olympijského žebříčku. Soutěž začíná v 18 hodin. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE