reklama 11B

Memoriál Václava Boháče v Němčicích pro Plundrovou

Letos poprvé se uskutečnil Memoriál Václava Boháče v jezdeckém areálu v Němčicích u Kolína. Vítězkou se stala Zuzana Plundrová v sedle Lapentti, která zajela nejlépe rozeskakování stupně L** v rámci nedělního dne...
21.09.2014 22:11  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12C

Vítězka Zuzana Plundrová a Lapentti. Foto Lukáš Klingora

FOTOGALERIE

Memoriálu Václava Boháče se zúčastnilo 55 dvojic. Nástrahy parkuru L** z dílny Václava Drbala překonalo bez trestných bodů 16 dvojic. Čtrnáct z nich se rozeskakování zúčastnilo. Zuzana Plundrová v sedle Lapentti odstartovala jako druhá. Svou bezchybnou a rychlou jízdou nasadila svým soupeřům laťku vysoko a žádná dvojice její čas nedokázala překonat. Na druhém místě skončil o necelou vteřinu pomalejší Martin Šoupal a Luciano Z, za ním Mikešová Pavla a Omega 4.
 
V rámci soutěže stupně L** se vyhodnocovalo také finále Středočeské jezdecké ligy v kategorii seniorů. Zde zlato získala Klára Svobodová a Salina 1. Ta dokončila rozeskakování vůbec nejrychleji, o vítězství ji však připravilo jedno shození.
 
Celý víkend se závodilo v resortu „Vigvam“ Němčice v soutěžích od stupně ZM do L**. Nedělní soutěž stupně S** vypsaná jako Cena ZZN Polabí a.s. musela být z důvodu nepřízně počasí zrušeno. Spolu s prohlídkou parkuru před soutěží se totiž spustil silný přívalový déšť a kolbiště se během několika desítek minut stalo spíše bazénem.
 
Kompletní výsledky naleznete v záznamu, viz odkaz níže



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE