reklama 11D

Martinický první drezurní pohár se blíží

Poprvé v historii se drezurní soutěže Českého drezurního poháru uskuteční také v martinickém areálu Equitana. Bude se tak dít ve dnech 25. – 26. dubna a přihlášky je již možné zasílat pouze do sobotního Novice Cupu…
22.04.2015 07:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Jedná se o zahajovací kolo Českého drezurního poháru a zájem ze strany jezdců je takový, že byl pozastaven příjem přihlášek. Dohlásit se je možné pouze do sobotního Novic Cupu pro jezdce nad 18 let.

„Drezúrní obdélník jak na opracovišti, tak na kolbišti bude k dispozici v pátek od 12.00 hodin do 17.00 hodin. Poté budou oba obdélníky uzavřeny kvůli finální úpravě povrchu a přípravě na závody,“ popsal ředitel závodů Martin Pecka.

Vrcholnou soutěží bude nedělní IM1rámci Top Ten Cupu. Představit by se měla Hana Vašáryová, Petra Miki Civišová, Tereza Hábová, Martina Opočenská či Filip Minařík. Celkem se uskuteční osm soutěží.

„Do večerních středečních hodin zveřejníme na našem webu časový plán závodů a předběžné startovní listiny. Konečné startovní listiny pak vyvěsíme v pátek do 19.00 hodin. Začátek sobotních soutěží předběžně odhadujeme na 8.00 ráno,“ doplnil Martin Pecka.

Záznam závodů naleznete pod odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE