reklama 11D

Martinice se chystají na poslední závody roku 2015

V letošním roce naposledy se v Martinicích uskuteční skokové závody, a to ve dnech 16. – 18. října v rámci Ceny Field Force 2015. Vzhledem k tomu, že se jedná o podzimní závody, kvůli kratším dnům budou případně omezena startovní pole…
06.10.2015 13:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilutrační foto Kateřina Návojová

Přestože do závodů chybí stále více jak týden, mnoho jezdců se již rozhodlo podat přihlášku a dál neváhat, neboť jak pořadatel upozornil, v případě vyšších startovních polí dojde k omezení startujících, aby se vše stihlo za optimálních světelných podmínek. Hlavní soutěží bude nedělní parkur na stupni ST**, kde již nyní figuruje Iva Holíková, Sabina Šůchová či úspěšní jezdci v rámci Českého skokového poháru Josef Pařenica a plzeňský vítěz Václav Studnička s klisnou Elis 4. se však očekávat, že startovní pole se ještě rozroste o další úspěšné jezdce. Závodit se začne již v pátek, a to soutěží stupně Z.

Rozpis závodů naleznete v záznamu, viz odkaz níže. Podívat se můžete také na stránky pořadatele ZDE, které jsou nově přizpůsobeny i pro mobilní zařízení a tablety.  




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE