reklama 11A

MČR v drezuře 2015 končí po nepřízni počasí

/AKTUALIZUJEME/ MČR v drezuře 2015 na Ptýrově neplánovaně končí po odjetí úloh druhého soutěžního (25.7.). Z důvodu nenadálého poryvu větru se stala obdobná situace jako v květnu 2014 a mobilní ustájení nevydrželo. Přinášíme podrobnosti…
25.07.2015 18:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Na Ptýrově se zopakovala katastrofa z roku 2014 při květnové Velké ceně při ČSP. Nyní to zasáhlo mistrovství ČR v drezuře. Aktuální foto z Ptýrova 25. 7. 2015 - Anna Reinbergerová

DALŠÍ FOTOGRAFIE NAJDETE V GALERII NÍŽE...

 

25.7. 21.25 HOD.:

Dle informací od přímých účastníků nedošlo u koní k žádnému většímu poranění, pouze k drobným oděrkám a tržným ranám. Dva lidé však museli vyhledat lékařské ošetření. "Miroslav Deneš prý něco s rukou a jedna dívka utrpěla otřes mozku," uvedla Anna Reinbergerová. Dle informací z dalších zdrojů byla jednou ze zraněných Kamila Kupcová, která musela být hospitalizována. - Podobně jako v roce 2014 několik koní krátce po incidentu volně pobíhalo po areálu a bylo třeba je co nejdříve odchytit a dostat do bezpečí.

 

25.7. 18.40 HOD. - PROHLÁŠENÍ POŘADATELŮ:

"Pokračování dalším soutěžním dnem by nemohlo proběhnout pro všechny soutěžící korektním a jednotným způsobem. Po poradě s vedoucími ekip bylo rozhodnuto, že bude dokončeno první kolo družstev, kde zbývá k odjetí pět jezdců, a následně proběhne dekorování dle aktuálních výsledků. To znamená, že kategorie jednotlivců mimo mladých jezdců budou vyhodnoceny dle výsledků po dvou kolech, a kategorie mladých jezdců a družstev bude vyhodnocena dle výsledku prvního kola," uvedla ředitelka závodů Pavlína Bůžková.

 

"Jménem pořadatele a sboru rozhodčích bychom rádi touto cestou poděkovali všem účastníkům závodů za pochopení a součinnost při řešení situace. I přes absenci nedělního programu bychom rádi vyzdvihli kvalitní výkony jezdců a úroveň všech účastníků drezurního MČR," dodala Pavlína Bůžková.

 

Zdroj: Tisková zpráva Farmy Ptýrov




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE