reklama 11D

Luža si odvezl dvě výhry ze sobotních Martinic

Během sobotního programu dne 9. dubna se v Martinicích dařilo Jiřímu Lužovi a Adéle Opatrné. Oba jezdci si připsali dvě výhry, Adéla Opatrná v soutěžích pony, Jiří Luža pak nepustil nikoho před sebe ve dvou nejvyšších soutěžích třetího závodního dne…
09.04.2016 21:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

O závěr sobotního závodního programu při Mercedes Benz Spring Tour se postarala soutěž ST*, kde se prosadil Jiří Luža se Zentem-S. Jezdec zároveň dosáhl i na pátou příčku, a to s koněm Sitting Bill. V obou případech dokončil bez trestných bodů a o pořadí rozhodoval čas. Do elitní trojky se probojoval ještě Josef Pařenica sedlající Calledu a Rudolf Doležal s Larou Croft.

Jiří Luža a Zento-S měli během soboty skvělou formu. Stejněpřehledem si totiž poradili i s dvoufázovým skákáním 125/130 centimetrů. Během dne se tak radovali ze dvou výher.

O úvod závodního dne se postaraly dvě pony soutěže, které však měly jen jednoho vítěze. V soutěžích ZP i ZLP hodnocených na limitovaný čas se nejlépe předvedla Adéla Opatrný, která s poníkem Elshofs zaslouženě zvítězila.

Kompletní výsledky naleznetezáznamu, viz odkaz níže. Tam je i odkaz na stránky pořadatele




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE