reklama 11A

Kalendář Muži na koních pomůže dobré věci

ikonka

Prodej kalendáře s názvem „Muži na koních“ přinese finance pro dobrou věc. Už stejnojmenný benefiční galavečer, který uspořádal spolek Propomoc vynesl peníze, které se rozdělily mezi koňskou záchranku na Moravě a Hiporehabalitaci Brno.
03.11.2017 12:38  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 
 
Benefiční galavečer "MUŽI NA KONÍCH", který připravil spolek Propomoc na konci října v KC Semilasso, získal aktuálně pro podporu koní částku 17 000 Kč. Částka bude rovným dílem rozdělena mezi jedinou koňskou záchranku na Moravě Horse emergency a organizaci Hiporehabilitace Brno. 
Tato suma bude konkrétně určena na zdravotní materiál pro koně, kteří potřebují ambulantní ošetření, a také na podporu koní, kteří pomáhají v programu hiporehabilitace. 
 
Další finance pro koně přinese prodej benefičního kalendáře, který společně pokřtili ředitel ZOO Brno MVDr. Martin Hovorka, fotograf kalendáře Zbyněk Maděryč, koňský patron hipoterapeutický poník EMIL a jeho "průvodkyně" Veronika Šranková. Kalendář lze objednat na stránkách www.propomoc.eu
 
Do projektu bylo zapojeno 12 mužů dobrovolníků, které v průběhu tohoto léta vyfotografoval Zbyněk Maděryč na různých místech Jižní Moravy s krásnými koňmi. Projekt získal záštitu paní starostky Karin Karásové a podporu MČ Brno - Královo pole. Jak říká předseda spolku Propomoc Jiří Filip, také zvířata si zaslouží společenské akce pro svou podporu. V loňském roce tak spolek Propomoc pomohl kočkám (projekt Kočky za kočky), a pro příští rok připravuje projekt "Rodiny pro psy" v připravované spolupráci s Městskou policií Brno a dalšími organizacemi.
 
Zdroj: Propomoc, z.s.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE