reklama 11C

Jeseníky budou opět patřit příznivcům koní a ČSP

Čas letí velmi rychle. Blíží se nejen zima, Vánoce a konec roku, ale za dveřmi je i termín dalšího výjezdu parkurových jezdců, příznivců koní a Českého skokového poháru na hory. Uskuteční se 5. – 7. ledna 2017 a pojede se opět do Jeseníků!...
22.11.2016 11:27  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 
„Po skvělé zkušenosti z letošního ledna, bylo skupinou horských vůdců rozhodnuto, že naším útočištěm budou opět Jeseníky, konkrétně osvědčený Hotel Kopřivná v obci Malá Morávka,“ uvedl za organizátory Aleš Suchánek.
 
Nejenže sjezdovka sousedí přímo s hotelem, ale v areálu naleznete i velmi příjemný wellnes, skvělou restauraci a mnoho dalších lákadel, které Vám zpříjemní pobyt na počátku roku 2017. Přislíbena je i kvalitní sněhová pokrývka a slunečné počasí. Takže není důvod otálet a je třeba si včas zajistit ubytování
 
Každý si může svůj pobyt vykomunikovat sám přímo na recepci hotelu, ale aby byl zahrnut do skupiny jezdců a příznivců koní, a tím pádem zaplatil o nějakou tu korunku méně, musí při rezervaci použít  heslo: 3133.
 
Všechny potřebné informace naleznete na www.koprivna.cz. Rezervace a bližší informace poskytne Michaela Kozelská na telefonu: 606 654 446, příp. na e-mailu: kozelska@koprivna.cz.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }