reklama 11D

Heroutický předvýběr hřebců můžete již tuto sobotu

Druhý předvýběr hřebců do plemenitby, který proběhne ve dnech 14. – 15. listopadu v Herotuicích, budete moci díky EquiTV zhlédnout i z videozáznamu. Během celkově osmého ročníku se představí hřebci narozeni 2012, společně s nimi i tři starší...
13.11.2014 09:10  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12C

www.schct.cz

Dle seznamu přihlášených by se mladších hřebců mělo představit necelých třicet, naopak ze starších se jedná pouze o tři jména – Canon (po Cascavelle), Forever (po Faraday) a plnokrevný Rocky of Gracie (po Marchand de Sable).

Ročník mladších hřebců nemá jednoho dominantního otce, třikrát se v rodokmenu nachází Darco (po Lugano) a dvakrát Conway-T (po Caretino), Corrado I (po Cor de la Bryere) a Arko III (po Argentinus).

Během pátečního programu dojdeveterinární přejímce od 11 hodin a o dvě hodiny později začne předvádění mladých hřebců na ruce. Od šesté hodiny večer budou zájemci mít možnost si vyzkoušet skok ve volnosti.

Sobota bude zahájenaosm hodin prezencí a veterinární přejímkou starších hřebců, mezi 9:30 a 10:00 dojdejejich předvedení a konečnému rozhodnutí, zda byl či nebyl vybrán. Od 10:30 začne skok ve volnosti mladších hřebců, kteří jsou rozdělení do dvou oddělení. Mezi odděleními je hodinová pauza na oběd.

Skoky ve volnosti by dle programu měly skončit v 15:00 a poté dojde na závěrečné vyhodnocení.

Na seznam přihlášených hřebců se můžete podívat ZDE, a pod těmito odkazy rodokmeny MLADŠÍCH a STARŠÍCH




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE