reklama 11D

Hattrick Jiřího Mayera v Pražském skokovém derby

Ing. Jiří Mayer dosáhl na hattrick v Pražském skokovém derby! V sobotu 13. října 2012 proběhl již 6. ročník této netradiční soutěže a Mayerovi se v ní podařilo zvítězit potřetí v řadě – tentokrát v sedle Casiry, a to díky jedinému bezchybnému výkonu!
15.10.2012 00:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Ing. Jiří Mayer a Casira. Foto Josef Malinovský
 
Na trasu parkuru do 120 centimetrů s využitím terénních skoků do výšky 110 centimetrů a s délkou dráhy rovných 1000 metrů se vydaly dvě desítky dvojic. První z nich tvořil Jiří Mayer s Casirou a v tu chvíli ještě nikdo netušil, že půjde o jediné účastníky, kteří překonají všechny překážky bez penalizace. Jejich čas byl 146,96 sec. 
 
Druhé místo obsadila Veronika Rosická s Dantesem 3. Nebýt jednoho zaváhání, patřilo by vítězství , jelikož projela cílem v čase 145,15 sec. Třetí skončil opět Jiří Mayer – tentokrát s Grandorem, jenž jednou zaváhal a jeho čas byl 148,57 sec. Právě Grandor byl v loňském pátém ročníku Pražského skokového derby jediným bezchybným koněm. V roce 2010 zvítězil Mayer pro změnu s Colette. 
 
Podrobné výsledky letošního ročníku přineseme ihned, jakmile je obdržíme zpracované od pořadatelů. Prozatím si můžete připomenout výsledky z let předešlých – a to v záznamech závodů níže. Připravujeme pro vás také videoreportáž na EquiTV!



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE