reklama 11A

Fotosoutěž s Jezdeckým kalendářem: Rok s koňmi

Společnost Equinet připravuje na přelom listopadu a prosince 2014 velkou publikační novinku – tou je stolní Jezdecký kalendář 2015, který vyjde v nákladu 5000 ks a bude distribuován zdarma. Fotku v něm můžete mít i VY! Stačí se zapojit do soutěže!
30.10.2014 23:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

ZAPOJTE SE DO NAŠÍ SOUTĚŽE!
 
 
AKTUALIZACE 30.10.2014 - vloženy první soutěžní snímky do galerie
 
Původní text: 
 
Posílejte výhradně vaše autorské snímky na e-mail: info@jezdci.cz do neděle 9. listopadu 2014, které odpovídají alespoň jednomu ze čtyř soutěžních témat (max. 1 fotografie na 1 tématj. celkem nejvýše 4 snímky od jednoho autora):
1) JARO S KOŇMI
2) LÉTO S KOŇMI
3) PODZIM S KOŇMI
4) ZIMA S KOŇMI
 
K fotografii připojte kontaktní údaje na sebe i na příp. osoby zachycené na snímku (jméno, příjmení, e-mail, korespondenční adresa a telefon – pro případ výhry). NEZAPOMEŇTE připojit do zprávy prohlášení: „Prohlašuji, že jsem autorem zaslaného soutěžního snímku a souhlasím s jeho publikací v rámci soutěžeRok s koňmi‘ a také ve stolním Jezdeckém kalendáři 2015.“ 
 
Zaslané fotografie budeme průběžně publikovat ve čtyřech tematických galeriích na našem Facebooku JEZDCI.CZ (www.facebook.com/Jezdci). Zdůrazňujeme, že popularita jednotlivých fotografií na Facebooku není rozhodující při vyhodnocení soutěže. Porota složená ze zástupců společnosti Equinet se však při svém hlasování může inspirovat ohlasem široké veřejnosti
 
Nejméně čtyři výherní fotografie (vždy jedna na téma: JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA) budou publikovány Jezdeckém kalendáři 2015 a jejich autoři obdrží ZDARMA 10 kusů zmiňovaného stolního kalendáře.
 

Všeobecné podmínky:

A) Zaslané osobní údaje jsou považovány za důvěrné a nebudou použity jinak než v souvislosti s touto konkrétní soutěží. Soutěžící uděluje souhlas se zpracováním zaslaných osobních údajů v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.
B) Zasláním fotografie do soutěže autor poskytuje souhlas s jejich užitím za účelem další propagace na webových stránkách Jezdci.cz a EquiTV.cz a na Facebooku Jezdci.cz a EquiTV.cz.
C) Zasláním fotografe každý soutěžící souhlasí s podmínkami fotografické soutěže a závazně prohlašuje, že disponuje autorskými právy k zaslané fotografii, a že má souhlas se zveřejněním fotografie od příp. osob, které jsou na snímku zachyceny. Dále soutěžící prohlašuje, že si není vědom, že by třetí osoba bránila nebo zpochybňovala uveřejnění fotografií.
D) Společnost Equinet nepřebírá dodatečnou odpovědnost za původ fotografií a neručí za jejich pravost. Za případné porušení autorských práv je plně odpovědný soutěžící.
E) Společnost Equinet nezodpovídá za technické závady při odesílání či zpracování, ani za případné vzniklé náklady.
F) Společnost Equinet nenese odpovědnost za jakoukoliv technickou chybu při odesílání nebo zpracování soutěžních podkladů a má právo konečného rozhodnutí ve všech záležitostech soutěže včetně jejího ukončení.
G) Společnost Equinet si vyhrazuje právo kdykoliv bez udání důvodu zkrátit, přerušit nebo ukončit fotografickou soutěže či její pravidla. Společnost Equinet si vyhrazuje právo změny podmínek soutěže, a to i bez předchozího upozornění.
H) V případě podezření na nedodržení pravidel si pořadatel vyhrazuje právo zaslané fotografie vyřadit.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE