reklama 11A

Equivet nabízí velké jarní slevy na vybrané zboží

ikonka

Prodejna jezdeckých potřeb Equivet připravila velkou jarní slevovou akci! Na vybrané zboží dostanete 50 % slevu a ještě dopravu zcela zdarma. Každý den rozšiřují nabídku na další a další výrobky. Na podrobné informace se podívejte do PR článku níže…
27.04.2018 12:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
Ne, opravdu nejde o překlep, ani vás nešálí zrak. Nyní můžete v Equivetu nakoupit o 50% levněji a za dopravu neplatit vůbec. Navíc každý den akční nabídku rozšiřují na další a další výrobky, takže si zajisté vybere každý. 
 

Navštivte e-shop, přesvědčte se sami a ulovte si svůj kousek za jedinečnou akční cenu.

 

Akční ceny a doprava zdarma se vztahují na vybrané produkty.
 
V e-shopu Equivet naleznete velké množství kvalitních produktů pro koně i jezdce za příznivé ceny, jako jsou např. uzdečky, ohlávky, masky proti hmyzu, deky na koně, sedla, rajtky, jezdecké helmy, ale i potřeby pro úspěšný chov koní. Nabízí vám kompletní vybavení boxů a stájí, elektrické ohradníky, ale také výrobky pro pasení a výživu koní (granule pro koně, solné a sladké lizy, apod.). Pro váš široký výběr neustále doplňují zboží o nové produkty z nejnovějších kolekcí prověřených dodavatelů. 
 
S mnoha produkty, které jsou v nabídce, mají v Equivetu osobní zkušenost, proto se neváhejte zeptat, budete-li mít nějaký dotaz přímo k výrobkům, jejich funkčnosti, využití, vhodnosti.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE