reklama 11A

EquiTV nabízí on-line přenosy z jezdeckých akcí

Internetová televize EquiTV.cz nabízí pro rok 2013 realizaci reportáží i ŽIVÝCH on-line přenosů z jezdeckých akcí za velmi příznivých cenových podmínek. Věděli jste, že reportáže na zakázku vyrábíme již od 3500 Kč a LIVE přenosy od 10 tis. Kč?...
20.02.2013 11:18  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 

 
Reportáže na zakázku (5 – 10 minut) pro vás znamenají jistotu zviditelnění vaší akce i partnerů před několika tisícovkami diváků! EquiTV totiž sdružuje přes 11 tisíc fanoušků na Facebooku a přes samotnou EquiTV projdou každý měsíc řádově desetitisíce unikátních návštěvníků.
 
Pokud se nechcete spokojit s pouhou reportáží ze záznamu, máte možnost uskutečnit ŽIVÝ on-line přenos na internetu z průběhu celé akce. Ten můžete pořídit již od 10 tisíc * a navíc pro vás ZDARMA zpracujeme střihovou reportáž (viz výše), která zůstane trvale k dohledání v našem archivu. Součástí ceny on-line přenosů je také patřičná propagace živého vysílání prostřednictvím našich médií - EquiTV a Jezdci.cz.
 
Máte-li zájem o naše služby, napište si o podrobnější informace na e-mail: equitv@equitv.cz, nebo volejte 606 382 315!
 
*Ceny jsou uvedeny v základním (tj. minimálním) rozsahu, bez DPH a bez dopravy (z Prahy) 6 /km (reportáže), 12 /km (on-line přenosy). Konkrétní informace podáme na vyžádání.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE