reklama 11B

Drezurní KMK ve Zduchovicích po dvou dnech

V termínu 28. – 30. července se ve Zduchovicích koná drezurní Kritérium mladých koní. V pátek a v sobotu poměřily ve svých úlohách síly čtyř-, pěti-, šesti- a sedmiletí koně. Tři nejstarší kategorie se představí i v nedělním programu…
29.07.2017 20:31  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V pátek se na start svých soutěží postavili jen čtyřletí a sedmiletí koně. V mladší kategorii nenašla přemožitele Šárka Charvátová, která si v sedle Fürst Diamond dojela pro 80.400 %. V soutěži pro sedmileté startovala jediná jezdkyně, a to Eva Jančaříková, která absolvovala tuto úlohu v sedle svých dvou koní. Pro lepší výsledek si jezdkyně dojela spolu s koněm Kandro, když získala 74.385 %.

Sobotní program čítal celkem tři věkové kategorie v rámci KMK. Mezi čtyřletými tentokrát zvítězil Jan Zamec spolu s Sandro Unique, který byl ohodnocen 83.600 %. Poprvé v rámci tohoto mítinku se představili pětiletí koně, mezi kterými vynikla Zuzana Baloušková v sedle Zafiry 3. Dvojice získala hodnocení 73.400 %. Stejně tak svou premiéru v sobotu zažili koně o rok starší, kde nenašla přemožitele Eva Jančaříková spolu s Sunshine 3, když si dojela pro 72.400 %.

Výsledkové listiny tohoto mítinku naleznete v záznamu závodů - viz odkaz níže...




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE