reklama 11B

Drezurám v Hradištku u Sadské kralovala Dvorníková

Víkend na přelomu května a června patřil na kolbišti v Hradištku u Sadské drezurním závodům Havelka. Barbora Dvorníková v sedle Why Not získala prvenství jak v sobotní úlože SG, tak v nedělní IM1. Přinášíme podrobnosti...
01.06.2014 20:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Barbora Dvorníková v sedle Why Not získala prvenství jak v sobotní úlože SG, tak v nedělní IM1. Foto Lukáš Klingora
 
FOTOGALERII NAJDETE ZDE
 
Sobotní program čítal celkem šest soutěží, a to od stupně Z do ST. Právě na úrovni ST v úloze SG zvítězily Barbora Dvorníková a Why Not (67,894 %) s náskokem necelých 4 % nad Denisou Valentovou v sedle Beau Van De Zelm, která obdržela 64,035 %. Na třetí příčce skončil Roman Bravenec a Dr. Schiwago s 63,772 %.
 
V neděli bylo vypsáno pět soutěží. Závody zakončila úloha IM1, kde v šestičlenném závodním poli nenašly přemožitele Barbora Dvorníková a Why Not a s výsledkem 65,614 %. O čtyři desetiny horší výsledek posunul na druhou příčku Romana Bravence a Dr. Schiwago s 65,219 %. Bronz v této soutěži vybojovala Petra Parašínová v sedle Santini Boye. Od rozhodčích obdržela 62,938 %.
 
Součástí závodů byl netradiční Free Style Kür pořádaný po skončení sobotních klasických soutěží. Fotogalerii z průběhu akce připravil Lukáš Klingora – najdete jí POD TÍMTO ODKAZEM.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }