reklama 11A

Ceny Jezdci.cz Fair Play 2011 předány

Ve čtvrtek 17. listopadu byly v rámci Hubertovské párty v Equiservisu slavnostně předány Ceny Jezdci.cz Fair Play 2011. Originální trofeje si ocenění převzali z rukou prezidenta ČJF Ing. Jaroslava Pecháčka, který dorazil rovnou z Ria de Janeira,…
17.11.2011 23:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

…kde se účastnil generálního zasedání Mezinárodní jezdecké federace. A kdo že se tedy stal historicky prvními držiteli cen Jezdci.cz Fair Play? Široká veřejnost vybrala prostřednictvím e-mailového hlasování z devíti nominovaných následujících pět jezdců (dle abecedy): Rostislav Hlaušek, Ludvík Jandourek, Jiří Luža, Jan Zwinger a Zdeněk Žíla.
 
Zleva: Ing. Jaroslav Pecháček, Rostislav Hlaušek, Jiří Luža, Jan Zwinger, Zdeněk Žíla a Josef Malinovský. Foto Barbora Malinovská
 
Jak již bylo nejednou uvedeno, ceny nejsou ze své podstaty určené vítězům, a tak ani tentokrát nebyl vyhlášen jeden konkrétní vítěz. Zkrátka a dobře, široká hipologická veřejnost vybrala z nominací pět „nejférovějších“ počinů, jež jsou všechny vítězné. 
 
Jako první si trofej Jezdci.cz Fair Play z dílny skláren Astera v Novém Boru převzal Ludvík Jandourek, a to již v dopoledních hodinách. Rovnou z Equiservisu totiž mířil na mezinárodní skokové závody do rakouského Wr. Neustadtu. Cenu mu tak společně s vyhlašovatelem ankety Josefem Malinovským předal v předstihu jednatel společnosti Equiservis Ing. Stanislav Hakr.
 
Ing. Stanislav Hakr předává společně s Josefem Malinovským cenu Jezdci.cz Fair Play Ludvíkovi Jandourkovi. Foto Jan Liščák
 
Ostatní si museli počkat na oficiální vyhlášení v 16.00 hodin, kterým vrcholil celodenní program. Ten začal již krátce po otevření prodejny v 9.00 hodin zábavnými soutěžemi moderovanými Alešem Suchánkem. Každou hodinu se např. hledala liška, za jejíž objevení získal nálezce podsedlovou dečku, v závodní dráze se pak proháněli místo dostihových koní štěkací psíci na baterky a ti zručnější skládali uzdečky na rychlost. I v těchto případech náležely výhercům atraktivní odměny. 
 
V 11.00 hodin se spustil seriál odborných poraden. Jako první odpovídala na otázky návštěvníků veterinářka a fyzioterapeutka MVDr. Zuzana Žezulková, cca ve 12.30 se ujal slova Ing. Stanislav Hakr a probíral s přítomnými téma sedel a sedlání. Jako další přišel na řadu ve 14.00 podkovář Karel Benc a o hodinu později se podělil se zájemci o své zkušenosti v oblasti dek a dekování Ing. Jan Houštecký. Během dne nechyběla prezentace značky Böckmann. 
 
Než se většina návštěvníků a nakupujících rozjela do svých domovů, proběhlo slosování tomboly. Ta obsahovala desítky položek, a tak se u losovacího osudí vystřídali nejen všichni čerství držitelé cen Jezdci.cz Fair Play, ale také další přihlížející. 
 
Za celý den prošly prodejnou Equiservisu stovky lidí a naprostá většina z nich si odvážela domů nejen zajímavé zážitky, ale především plné nákupní tašky zboží pro jezdce a koně. Je vidět, že Vánoce se kvapem blíží, a tak nebylo od věci se připravit na Ježíška s předstihem – zejména když se dnes dala řada produktů v Equiservisu zakoupit za akční ceny.
 
Podrobnou fotogalerii najdete POD TÍMTO ODKAZEM.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE