reklama 11D

Cena Field Force 2014 v Martinicích byla zrušena

V neděli 14. září v ranních hodinách byla po skončení první soutěže předčasně ukončena letošní podzimní Cena Field Force 2014 v Martinicích. Z původně plánovaných 14 soutěží jich tak nakonec proběhlo jen šest. Nezávodilo se totiž již v pátek...
15.09.2014 12:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Martinickým pořadatelům letos počasí příliš nepřeje. Ilustrační foto Josef Malinovský
 
Po ranní konzultaci s jezdci bylo rozhodnuto zahájit úvodní soutěž dne a v jejím průběhu dojít k rozhodnutí o dalším vývoji dne. Těsně ke konci této soutěže pořadatel rozhodl o ukončení závodů z důvodu neregulérnosti povrchu kolbiště. Hlavním důvodem je samozřejmě bezpečí pro koně a jezdce a tu v chvíli pořadatel nemohl garantovat.
 
„I přes názory některých jezdců, které samozřejmě bereme v patrnosti, trváme na tom, že to bylo rozhodnutí správné. Ani nyní, v odpoledních hodinách, není povrch připraven na to, aby absolvoval zatížení počtem přihlášených koní do dnešních soutěží. Je nám velmi líto, že k této situaci vůbec došlo a zvláště pak na konci letošní závodní sezony. Bohužel, množství srážek bylo veliké. Děkujeme velmi všem účastníkům za letošní sezonu a pevně věříme, že i v další v příštím roce budeme mít to potěšení připravit zajímavé a pěkné závody,“ uvedl ředitel JS EQUITANA Martinice – Martin Pecka na internetových stránkách pořadatele krátce poté, co bylo o zrušení dalšího programu definitivně rozhodnuto.
 
Výsledky uskutečněných soutěží najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže...



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE