reklama 11D

CVI Bern s českou účastí

Dva české zástupce jsme měli na mezinárodních závodech CVI3* ve švýcarském Bernu. Lukáš Klouda si odnesl ze dnů 14. – 17. května páté místo, dětská reprezentantka startující v juniorech Tereza Viktorínová slavila postup do nedělního finále…
19.05.2015 20:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Foto archiv Jezdci.cz

Oba čeští reprezentanti se představili na koni Landar, který se podílel na výborných výsledcích a rozhodčí ho oceňovali vysokými známkami. Lukáš Klouda na něm cvičil poprvé od závodůKataru. Aktuálně nejlepší český reprezentant ve voltiži si ze Švýcarska odneslpočetné konkurenci páté místo. Celkově získal 7,491 bodů, přičemž největší příděl obdržel za technickou sestavu, která není jezdcova nejoblíbenější část závodů. Nicméně tu zajeli jako třetí nejlepší.

Jak popsala Petra Cinerová, závody byly nejen velmi dobře připraveny po organizační i sportovní stránce, ale v areálu navíc panovala přátelská a klidná atmosféra. V  se dařilo předvést dobré výkony i Tereze Viktorínové. Do soutěže nastoupilo 18 juniorek a po prvním dni figurovala česká reprezentantka na osmé příčce.  V sobotu zajela při CVI2* devátý nejlepší výsledek. Po postupu do finále nakonec skončila desátá.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE