reklama 11A

Brněnská všestrannost OM, Prostata cup a Veteráni

V Brně na Panské líše se ve dnech 27. – 28. srpna uskutečnily dvoudenní závody ve všestrannosti do stupně L. Současně se však konalo také oblastní mistrovství jižní Moravy, vyhodnocen byl i Prostata cup a Šampionát veteránů ČR…
29.08.2016 07:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Fotogalerie Stanislav Pitela

rámci Šampionátu veteránů ČR se na startu sešlo 11 dvojic, přičemž soutěž dokončila devítka přihlášených. Z prvního místa se nakonec radoval Petr Rydvalkoněm Karotka (60,38 trestných bodů). Jejich drezurní zkouška sice nebyla hodnocena mezi nejlepšími, dvojice však dále již nepřidala žádný trestný bod. Právě bezchybný kros i parkur jim vynesl prvenství. Druhé místo získal Pavel Zima a Speedy 2 (65,13 trestných bodů) před Stanislavem Vrtkem s Texas Rock (65,38 trestných bodů).

Naopakrámci Prostata cupu se od první disciplíny usadil na první příčce Pavel Vaněk. S Cry Boy totiž zajel nejlepší drezuru (55,78 trestných bodů). Díky tomu, že zbytkem soutěže prošli bez trestných bodů, zaslouženě tak vyhráli. Druhé místo získal Milan Thiemerkoněm Ni L´ataan JS L. Krušinová (58,59 trestných bodů) a třetí pozici obsadila Hana Maxerová a Inesperado (69,88 trestných bodů).

Mistrovství Jihomoravské oblasti se uskutečnilo v soutěži L. Titul oblastního mistra získala Lucie Hůsková a Frodo 2 (61,71 trestných bodů) před Marcelou Šedou s Catangem R (63,18 trestných bodů) a Lucií Hůskovou se svým druhým koněm. V otevřené soutěži L, což byla nejtěžší kategorie těchto závodů, nenašel přemožitele Jakub Hlávka a Farha-K (56,63 trestných bodů).

 

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE