reklama 11A

Benešovské dostihy ve znamení slunce i pádů

Na závodišti v Benešově – Černém lese se v sobotu za nádherného podzimního počasí před početnou návštěvou uskutečnil dostihový den, který byl tamní letošní premiérou i derniérou zároveň. Hlavním rovinovým dostihem byla trojková Cena Autocentrum BUPI…
02.11.2015 08:32  |  Rubrika: Dostihy  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12D
 
…na trati dvou kilometrů, ve které se po pádu favorizované Rabbit Emperor (Demo) v oblouku před cílem lehce o tři a čtvrt délky prosadil svěřenec domácího trenéra Tomáše Hurta Best Box (ž. Velek) ze stáje sponzora dostihu Autocentra BUPI.
 

Ilustrační foto Josef Malinovský
 
Pády v oblouku před cílovou rovinou, v prostoru, který pořadatel „vylepšil“ silnou vrstvou písku, byly ostatně společným jmenovatelem většiny rovinových dostihů, když v tomto úseku v průběhu odpoledne došlo k pádu celkem čtyř koní. Připočteme-li k tomu pády Gabriely Zívalové v průběhu druhého a po třetím dostihu, dostaneme děsivý průměr jednoho pádu na jeden rovinový dostih.
 
Statutárně nejvyšším dostihem sobotního odpoledne na závodišti v Benešově - Černém lese byla Cena Autocentra BUPI (III. kat., 4+, 2 000 metrů, 45 000 Kč), ve které se představilo pět koní. Diktování tempa se krátce po startu ujal čerstvý žokej Ondřej Velek v sedle reprezentanta stáje sponzora dostihu Autocentra BUPI Best Boxe. K rozhodujícímu momentu dostihu však došlo v oblouku před cílovou rovinou, kde na pískovém podkladu podklouzla sázková favoritka Rabbit Emperor (Demo), žádný jiný ze soupeřů Best Boxe ohrozit nedokázal a ten tak zvítězil lehce o tři a čtvrt délky před tréninkovým kolegou J'en Reve Deja (ž. Andrés).
 
Celý příspěvek najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE