reklama 11A

Be Master korunoval sezonu 2018 ve Velké Chuchli

ikonka

V neděli 28. října skončila letošní dostihová sezóna na centrálním českém závodišti v Praze-Velké Chuchli. Vrcholem závěrečného dne byla SHERLOG 98. Cena prezidenta republiky, tradiční nejdelší rovinový dostih nejvyšší kategorie…
28.10.2018 17:51  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Na trať 3200 metrů se vydalo deset aktérů a první tři místa si rozdělili zástupci tříletého ročníku.
 
Ve finiši měl nejvíce sil hnědák Be Master s žokejem Janem Vernerem, který nakonec do dostihu odstartoval jako druhý spolufavorit 4:1 a svým třetím kariérním prvenstvím korunoval úspěšný závěr sezóny svého trenéra Pavla Tůmy a majitele Jiřího Charváta, kteří v posledních týdnech získali řadu cenných triumfů (Velká pardubická s Tziganem du Berlais, Cena zimního favorita s Kingem Archie či Českomoravská cena s Mr Rightem). 
 
Žokej Verner a trenér Tůma se do listiny vítězů Ceny prezidenta zapsali poprvé, stáj Dr. Charvát již počtvrté. Tři a půl délky za vítězem potvrdil vzestupnou výkonnost Sapienti, třetí finišoval favorizovaný Barabash.
 
V jednom z rámcových bodů programu vyhrál (v sedle Sheika Yerboutiho) i žokej Jiří Chaloupka, a stal se tak desátým jezdcem historie, jemuž se podařilo na chuchelské dráze dosáhnout 200 vítězství.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE