reklama 11D

Aleš Daněk ovládl Summer Jumping Festival

ikonka

Pětidenní mítink Summer Jumping Festival zakončila v neděli 15. července ve Zduchovicích soutěž stupně T**. V této generálce před blížícím se mistrovství České republiky nenašel přemožitele Aleš Daněk…
15.07.2018 17:32  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Zlatým hřebem tohoto zduchovického mítinku byla soutěž stupně T**. Na překážkách vysokých 150 cm se představilo celkem pět dvojic, které tak využily poslední šanci okusit takto náročný parkur před plánovaným mistrovství České republiky v pořádajícím areálu.

Ani jedné dvojici se nepodařilo vypořádat se s nástrahami náročného parkuru bez trestných bodů. Na vítězství stačil výsledek Aleše Daňka, který v sedle Chestera 92 počítal dvě chyby a dva trestné body za překročení stanoveného času.

Další dvě příčky si rozebraly dvojice se shodným počtem dvanácti trestných bodů. Lepší čas ale rozhodl o druhém místě pro dvojici Václav Staněk a Quatemal. Elitní trio na stupních vítězů uzavřel Miloslav Příhoda v sedle Clear Jolie.

O medaile v rámci republikového šampionátu budou senioři a mladí jezdci bojovat ve Zduchovicích v termínu 26. - 29. července.

Kompletní výsledkové listiny najdete v záznamu závodů - viz odkaz níže... 

Foto: Patricie Mazuchová




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE