reklama 11B

Juniorky jsou v dějišti ME ve všestrannosti. Z areálu jsou nadšené

ikonka

Vedle evropského šampionátu mládeže ve skákání se v Nizozemí během druhého červencového víkendu koná také juniorské mistrovství Evropy ve všestrannosti. Do místa konání v Maarsbergenu již dorazila část české ekipy. Více se dočtete v článku.
09.07.2019 14:59  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Tři dvojice budou reprezentovat Českou republiku na mistrovství Evropy juniorů ve všestrannosti. To se koná ve dnech 11. - 14. července v Maarsbergenu v Nizozemí. Do soutěže CCI2*-L nastoupí Michaela Haderková s valachem Mr. Míšou SL, Diana Lochmanová bude sedlat valacha Simona a Betty Richtrová pojede s klisnou Mahemou. Původně v přihlášce figurovala ještě Natálie Tarabini, ale pro zdravotní indispozici její klisny Domény se bohužel musela účasti vzdát.
 
Do malebného areálu, jenž leží přibližně 25 kilometrů východně od Utrechtu již dorazily první dvě jmenované juniorky. Z dějiště jsou nadšené. Poslední Češka Betty Richtrová přijede během úterý. Veterinární přejímka je na programu ve středu 10. července a o den později vstoupí první účastník mistrovství na drezurní obdélník. Drezury se pojedou i o den později. Sobota nabídne terénní jízdy a o mistrech Evropy bude rozhodnuto v neděli 14. července. Průběh šampionátu, který je spojený i s kategorií mladých jezdců, pro vás budeme pravidelně mapovat. 
 

Výsledky najdete ZDE

 
Foto: Lenka Haderková




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE