reklama 11A

Galavečer Jezdci v gala a Výroční ceny ČJF 2012

Portál Jezdci.cz ve spolupráci s Českou jezdeckou federací pořádá v sobotu 2. února 2013 od 19 hod. galavečer Jezdci v gala spojený s vyhlášením Výročních cen ČJF za rok 2012. Uskuteční se ve velkém sále pražského Radiopaláce. DÁRKOVÝ CERTIFIKÁT!…
09.12.2012 22:08  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

AKTUALITY:

LUXUSNÍ CENY PRO NÁVŠTĚVNÍKY PLESU JEZDCI V GALA

VÝROČNÍ CENY ČJF JIŽ ČEKAJÍ NA SVÉ DRŽITELE

JEZDECKÝ GALAVEČER 2013 V RADIOPALÁCI SE BLÍŽÍ

NIELS BRUYNSEELS HOSTEM GALAVEČERA V RADIOPALÁCI

 

SVOJI ÚČAST MŮŽETE POTVRDIT NA FACEBOOKU A POZVAT SVÉ PŘÁTELE - STRÁNKU AKCE NAJDETE ZDE

Pořadatelé:
EQUINET - redakce Jezdci.cz - Josef Malinovský
 
Hlavní partneři:
 
Partneři:
 
Hlavní mediální parneři:
 
Mediální partneři:
 
Produktoví partneři:
 

TROCHA HISTORIE

Radiopalác je již od první republiky vyhlášeným místem konání významných společenských akcí v Praze. Je jedinečný nejen svými reprezentativními a elegantními rondokubistickými prostorami. Nachází se na adrese Vinohradská 40, Praha 2 (500 metrů od Václavského náměstí) a právě sem sahají kořeny tzv. „Plesu koňařů“ z osmdesátých let minulého století, jenž byl předchůdcem dnešních galavečerů jezdeckého sportu. Tato tradice byla obnovena v únoru 2012 portálem Jezdci.cz. Od doby uvedené prostory prošly rozsáhlou renovací, a tak ti, co byli přítomni při premiéře plesu Jezdci v gala, budou jistě mile překvapeni
 
 

VÝROČNÍ CENY ČESKÉ JEZDECKÉ FEDERACE

Výroční ceny ČJF, jejichž vítězové vzejdou z kandidátů vybraných napříč všemi sedmi jezdeckými disciplínami, budou vyhlašovány vůbec poprvé. Udíleny budou ve čtyřech kategoriích: „Sportovec ČJF roku 2012“, „Vycházející hvězda ČJF roku 2012“, „Cena za rozvoj jezdectví v ČR“ a „Cena pro jezdce navzdory všemu“. Bezmála hodinovému slavnostnímu ceremoniálu, jehož průvodcem bude známý moderátor jezdeckých závodů Aleš Suchánek, bude vyhrazena úvodní část večera.
 
 

JEZDECKÝ PLES A TANEČNÍ ZÁBAVA

Po udílení Výročních cen ČJF bude následovat jezdecký ples pod taktovkou tanečního orchestru "JEL-BAND ORCHESTR". Chystáme také hudební vystoupení hosta - tím bude Yvetta Blanarovičová. Jména těchto interpretů si však zatím necháváme jako překvapení. V pozdějších hodinách se zejména mladší generace může těšit na program Ludvíka Jandourka alias DJ Rodriga. 
 

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK

PŘEHLED ROZMÍSTĚNÍ STOLŮ A VOLNÝCH MÍST NAJDETE POD TÍMTO ODKAZEM

PODROBNÉ PLÁNKY KE STAŽENÍ ZDE

DÁRKOVÝ CERTIFIKÁT SI MŮŽETE STÁHNOUT A VYTISKNOUT ZDE

 
• Předprodej vstupenek probíhá od 2. prosince 2012 do 28. ledna 2013
Všechny VSTUPENKY JSOU SLOSOVATELNÉ o zajímavé ceny!
• CENY VSTUPENEK V PŘEDPRODEJI: 390,- Kč (přízemí) a 290,- Kč (galerie)
SLEVA 10 % při objednávce celého stolu pro 10 až 12 osob - PRODLOUŽENO AŽ DO UKONČENÍ PŘEDPRODEJE!
• OBJEDNÁVKY ZASÍLEJTE E-MAILEM NEBO FORMOU SMS: info@jezdci.cz, +420 606 382 315
• DO OBJEDNÁVKY UVEĎTE: jméno, příjmení, adresu/sídlo, resp. korespondenční adresu (pokud se liší), příp. také IČO a DIČ, resp. počet požadovaných vstupenek a preferované číslo stolu. 
• PLATBA A DORUČENÍ VSTUPENEK: Na základě objednávky obdržíte fakturu, po jejíž uhrazení vám budou vstupenky zaslány poštou (rozesílány budou v průběhu ledna). Při uhrazení faktury méně než 5 dní před akcí budou vstupenky připraveny k odběru u vstupu do paláce.
• CENA VSTUPENEK NA MÍSTĚ: 400,- Kč (bez umístění u stolu)
 

RESTAURAČNÍ MENU

• Nabízíme MOŽNOST OBJEDNÁVKY VEČEŘE ke vstupenkám za 150,- Kč/os.
• Jedná se o nabídku stravování formou bufetu - výběr z několika hlavních jídel + dezert (JÍDELNÍ LÍSTEK S NABÍDKOU JÍDEL K NAHLÉDNUTÍ ZDE)
• Ve volném prodeji na místě bude omezená nabídka minutkových jídel a studená kuchyně (chlebíčky apod.).
 

PODROBNOSTI O PROGRAMU

• Průběžně vám budeme přinášet další aktuální informace o programu. Sledujte proto nadále tyto stránky! V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat: info@jezdci.cz, +420 606 382 315.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE