reklama 11D

De Heus otevírá novou výrobnu v Běstovicích

De Heus a.s., dceřinná společnost De Heus Animal Nutrition, pořádá za přítomnosti prezidenta Agrární komory slavnostní zahájení provozu nové průmyslové výrobny krmných směsí v Běstovicích u Chocně, které proběhne v pátek 5. června...
30.05.2015 06:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Nová výrobna KS-Běstovice

Tato továrna je první nově postavenou průmyslovou výrobnou krmných směsí pro hospodářská zvířata na území bývalého Československa za posledních 15 let. Svojí roční výrobní kapacitou 200 000 tun krmiv je nyní největší a zároveň i nejmodernější továrnou svého druhu u nás. Budou se v vyrábět krmiva zejména pro skot a drůbež, dále také pro prasata, králíky a koně. Celkově investice dosáhla hodnoty téměř 200 mil. .

 

Tento významný počin dokládá rychlý rozvoj společnosti De Heus (výrobce krmiv Energys) v České republice i ve světěprůběhu posledních 15 let.

 

De Heus a.s. současné doběČeské republice dvě továrny na výrobu krmiv. První je v Marefách u Bučovicvýrobní kapacitou 150 000 tun ročně. Zde je i sídlo české pobočky. Druhá továrna je v Běstovicích. Krmivaobou závodů jsou určena primárně pro český a slovenský trh. Celkově zaměstnává De HeusČR více jak 140 lidí.

/PR článek/




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE