reklama 11C

ČJF připravuje velké změny ve skokové disciplíně

Česká jezdecká federace uveřejnila na svých stránkách zápis z mimořádného jednání Výkonného výboru a skokové komise ze dne 13. 7. 2012, při kterém byly schváleny nové technické podmínky pro stavbu parkuru...
30.07.2012 15:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Ilustrační foto Josef Malinovský
 
Nové názvosloví stupňů soutěží bude upřesněno po konzultaci s programátorem společnosti ACE Design s.r.o. Platnost nových technických parametrů bude zveřejněna dodatečně. Datum platnosti závisí na zapracování do výsledkového programu GALLOP. Konečné datum bude konzultováno s manažerem skokové komise
 
VV ČJF dále po dohodě se skokovou komisí zrušil dvojbradlí a počty cvalových skoků v kombinacíchplatnost úpravy od účinnosti nových pravidel PJS tedy od 1. 4. 2013. V návaznosti na nové technické podmínky pro stavbu parkuru se mění i výška překážek parkuru při ZZVJ na 80 cm. Platnost této změny od 1. 9. 2012.
 
VV ČJF ve spolupráci se skokovou komisí zrušil HOBBY soutěže, a to s platností od 1. 4. 2013. VV ČJF neruší a nezakazuje pořádání hobby soutěží. VV ČJF pouze rozhodl (ve spolupráci se skokovou komisí), že hobby soutěže budou od 1. 4. 2013 pořádané zcela mimo rámec ČJF.
 
Nutno však dodat, že dle dostupných informací by měly oficiální soutěže začínat již stupněm ZZ - tj. do 80 cm (viz jinde publikovaný návrh kategorizace jezdců).
 
Zdroj: www.cjf.cz



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE