reklama 11B

Voltižéři absolvovali CVI v Budapešti. Uspěla juniorka Tereza Czyžová

ikonka

Po covidové pauze se do závodního dění dostávají i čeští voltižéři. Během posledního červnového víkendu se představili na CVI v Budapešti. V dobré formě závodila Tereza Czyžová, která zvítězila v CVIJ2*. Vyhrála i Elisabeth Reslerová.
28.06.2021 17:27  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Tereza Czyžová cvičila s Aladinem a ve své kategorii CVI2* juniorů získala konečné hodnocení bezmála 7,6. Mohla se tak radovat z prvního místa. Ve stejné soutěži také uspěla Adéla Kotolová, která s Landarem brala čtvrtou příčku se známkou 7,037.
 
Přemožitele nenašla ani Elisabeth Reslerová v jednohvězdové soutěži dětí. Ta cvičila s Eduardem D a dosáhla na celkovou známku 6,763.
 
Druhé místo brala skupina TJ Slovan Frenštát v juniorské soutěži CVI2*. Na úspěchu se podílel zkušený valach Aladin a lonžér Ondřej Svoboda. Třetí příčku v téže soutěži obsadila skupina TJJ Lucky Drásov s Dajanou, kterou vedla Petra Cinerová.
 
Silná konkurence nastoupila do seniorských individuálních kategorií v úrovni tří hvězd. Mezi muži zazářil Ital Lorenzo Lupacchini se známkou více než 8,5. Ženskou soutěž ovládla Rakušanka Eva Nagiller. Češky Kateřina Reslerová a Kateřina Kocurová obsadily jedenácté respektive třinácté místo.
 

Kompletní výsledky najdete ZDE

 
Ilustrační foto: Petr Videnka



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE