reklama 11C

Váňův úspěšný čtvrtek v Pise: Zvítězili Piton des Neiges i Prouchki

ikonka

Dvě vítězství si ze čtvrtečního mítinku v Pise odvážejí svěřenci Josefa Váni mladšího v barvách stáje Scuderia Aichner SRL, kteří ovládli dvě třetiny překážkového programu. Pitona des Neiges i Prouchkiho dovedl k jejich úspěchům žokej Lukáš Matuský.
03.02.2022 16:48  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A

Osmiletý Piton des Neiges, loňský vítěz z Trevisa a účastník Váňovy expedice do Cagnes-sur-mer, triumfoval jistě o 2 délky ve steeplechase Premio Armando Carangio (3500 m, 18 000 eur). Další český zástupce, loni dvakrát vítězný rekonvalescent Arkalon, následoval s odstupem na čtvrtém místě a No Pasaran finišoval pátý.

Matuský posléze zvítězil i s šestiletým běloušem Prouchkim v proutěných překážkách Premio Oleandro (3500 m, 10 000 eur), kde stájový doběh koní Josefa Aichnera jistil druhým místem Charles Street. Do cíle se dostal i pátý Punch Du Rheu.

V prodejních proutěných překážkách nezvítězivších Premio Feltre (3500 m, 12 100 eur) brali Coupstar třetí a The Day After páté peníze.

Ve čtvrtek také pokračovala úspěšná série španělského šampiona Václava Janáčka na francouzských drahách. Po dvou vítězstvích s koňmi Guillerma Arizkorrety v Pau se tentokrát prosadil na Oxalisovi v classe 3 na 1300 metrů v Cagnes-sur-mer.

Ilustrační foto: Bohumil Křižan / Jockey Club ČR




Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE