reklama 11A

Sport se v evropských halách rozjede po Novém roce jen velmi pomalu

ikonka

Máme za sebou nebývale klidné oslavy příchodu nového roku, a nebývale klidný je i start jezdeckých akcí v evropských halách. Příčina je jasná, opatření proti covidu-19, který opět nejen v České republice sílí. Kde se tedy bude závodit?
04.01.2021 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Druhý lednový víkend roku 2021 nabídne celkem troje mezinárodní závody. V belgickém Opgalbbeeku se bude skákat při CSI1* a CSI2*, zatímco hala v rakouském Salzburku ožije drezurou. Vypsané budou úlohy v rámci CDI4*, a na své si přijdou i jezdci v kategoriích juniorů, U25 a pony. V Badajoz ve Španělská se pak pojede vytrvalecká soutěž na 100 kilometrů v rámci VCEI1*. 
 
To o týden později, v termínu od 14. do 17. ledna je kalendář Mezinárodní jezdecké federace FEI přeci jen plnější. V Opglabbeeku se bude soutěžit v parkurovém skákání a mítinky CSI se odehrají také v Olivě (ESP), Kronenbergu (NED), Salzburku (AUT) a Villeneuve Loubet (FRA).
 
Ilustrační foto: Lukáš Klingora



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE