reklama 11D

Sestry Vítkovy se opět blýskly v Monaku. Braly dvakrát přední příčky

ikonka

V rámcovém programu Global Champions v Monaku se opět dařilo sestrám Vítkovým. Anna Marie Vítek s klisnou Mama Mia Picobello Z zvítězila v soutěži do 115 centimetrů, její sestra Kristina byla druhá s Kamirez van Orchid´s.
03.07.2021 21:14  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
České reprezentantky se neztratily ani v sobotní soutěži CSI2* do 130 centimetrů. Na monackém kolbišti vybudovaném v přístavu Port d’Hercule vybojovaly v tomto případě třetí a čtvrtou příčku. Třetí byla Anna Marie Vítek s klisnou Chacco´s Amke, čtvrtá pak Kristina na MTF Starpower. 
 
Daleko od vítězství nebyla Sára Vingrálková na Oscarovi des Fontaines. V rozeskakování totiž měla nejrychlejší čas 29,82 sekundy, ale jedna chyba jí odsunula až na sedmý řádek výsledkové listiny. CSI2* Grand Prix na výšce 145 centimetrů absolvovala Sára Vingrálková na Kas-Sini DC s 10 trestnými body a skončila šestnáctá. 
 
Foto: poskytly sestry Vítkovy



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE