reklama 11B

Nebanický maraton CAI vyhrál Glenn Geerts. Vede nadále Bram Chardon

ikonka

V sobotu 17. července proběhly v náročném terénu v Nebanicích terénní jízdy spřežení. V kategorii čtyřspřeží hodnocené do série Světového poháru vyhrál Glenn Geerts. V čele soutěže je nadále světové dvojka Bram Chardon. Dařilo se Drábkovi.
18.07.2021 08:32  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Nebanice hostí během třetího červencového víkendu mezinárodní vozatajské závody CAI. Soutěž čtyřspřeží je bodovaná do Světového poháru a účastní se jí nejlepší jezdci světa.
 
S náročným terénem sobotního maratonu si nejlépe poradil vítěz předchozího ročníku Belgičan Glenn Geerts. V součtu s úvodní drezurou však drží pozici lídra nadále nizozemská světová dvojka Bram Chardon.
 
Průběžně druhý je Němec Michael Brauchle a Geerts půjde do nedělních jízd mezi kužely ze třetí příčky. Z českých jezdců je nadále nejvýš Jiří Nesvačil junior, který zajel osmý nejlepší maraton. Radek Nesvačil a Jiří Nesvačil senior se před závěrečnou zkouškou seřadili na dvanáctém a třináctém místě.
 
V soutěži dvojspřeží CAI3* si v maratonu výrazně polepšil Josef Drábek, který předvedl druhou nejvydařenější jízdu. V dvouhvězdové úrovni byla v párech v maratonu druhá Michaela Chylíková.V jednospřeží CAI2* ho vyhrál Michal Žák.
 

Více najdete ZDE

 
Foto: TJ JO Agro Cheb Nebanice



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE