reklama 11A

Miloslav Příhoda a Ferreolus v CCI4*-S Avenches dojeli jednadvacátí

ikonka

Český reprezentant v jezdecké všestrannosti Miloslav Příhoda má za sebou se svojí stájovou jedničkou Ferreolusem Lat další čtyřhvězdový závod. Ve švýcarském Avenches se zúčastnil soutěže CCI4*-S, v níž skončil na 21. místě.
13.09.2020 22:10  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Celkové skóre Miloslava Příhody po všech zkouškách bylo 53,2 bodů, což stačilo na 21. řádek výsledkové listiny. Závod dokončilo 28 dvojic a vítězství vybojoval Michael Jung s koněm Fischer Chipmunk FRH. Ten inkasoval pouze 20 bodů v drezuře. 
 
Dařilo se také domácímu Felixovi Voggovi. S koňmi Colero a Cartania se umístil druhý a třetí. Čtvrtý byl pro změnu Němec Jung, tentokrát s Fischer Wild Wave. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE