reklama 11B

Michlíčková kralovala ve Velké ceně Hořovic. Třetí skončila Svobodová

ikonka

Výborné výsledky předváděla ve Velké ceně Ranche Hořovice Mariana Michlíčková. Stejně jako Aleš Opatrný postoupila do finále soutěže se dvěma koňmi, a nakonec s nimi obsadila první dvě příčky. Na stupně vítězů ji doprovodila Tereza Svobodová.
01.05.2022 16:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Nejlepší výsledek ve Velké ceně Ranche Hořovice podala Mariana Michlíčková v sedle klisny Claire 159, se kterou zopakovala bezchybný výkon a dokončila v čase 46,45 sekundy. Dvojitou nulu předvedla i s Quiete. Čas 46,94 jí tentokrát zařadil na druhý řádek výsledkové listiny. 
 
Na stupních vítězů dělala společnost Marianě Michlíčkové Tereza Svobodová. Ani ta nezaznamenala s Harankou v základní části ani ve finále žádný trestný bod a časem 49,06 se zařadila na třetí příčku. 
 
Nejrychlejší ze všech byl Kamil Papoušek s Warnessem, zkráceným kurzem projel za 43,26 sekundy, ale jedna chyba ho odsunula až na čtvrtý řádek výsledkové listiny. Pátý a šestý byl domácí Aleš Opatrný s koňmi Dedijtje a Colin Z. Také on zapisoval ve finále vždy po jedné chybě, podobně jako další umístění Marek Klus s Tenerife´s Cardozo, Natálie Soukupová na Campobasso a Aleš Daněk v sedle Chestera 92. 
 
Desátou umístěnou byla Anna Helebrantová s Epo van de Achterhoek Z, jež inkasovala čtyři body v úvodní části a dalších osm v té závěrečné.
 
Ilustrační foto: Zenon Kisza



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.czinternetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE