reklama 11A

Máte vstupenky na Playoffs do horních pater ve všední dny? Zpozorněte!

ikonka

Pořadatelé Global Champions Prague Playoffs 2021 si dovolují informovat ohledně změn, které se týkají vstupenek do horních pater O2 areny, které budou ve čtvrtek a v pátek otevřeny pouze v omezeném režimu. Víkendových dnů se toto opatření netýká.
02.11.2021 16:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Galashow světového parkuru Global Champions Prague Playoffs 2021 se blíží, koně do libeňské O2 areny zavítají již za dva týdny. Akce se koná od 18. do 21. listopadu.
 
Z organizačních důvodů budou ve čtvrtek 18. listopadu a v pátek 19. listopadu otevřeny pro diváky, kteří mají vstupenky do 4. patra O2 areny, pouze dva sektory s čísly 401 a 402. S tím souvisí nutnost výměny vstupenek na pokladně společnosti Ticketportal. 
 
„Vezměte vaši původní vstupenku, a ještě před vstupem do O2 areny si ji vyměňte na pokladně společnosti Ticketportal č. 13. Do areny vstupujte pouze s novou vstupenkou. Věříme, že vám tato změna nezpůsobí žádné komplikace a těšíme se na vás,“ vzkazují pořadatelé GC Prague Playoffs.
 
Foto: GC Prague Playoffs
Zdroj: GC Prague Playoffs



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE