reklama 11A

Kateřina Tomanová úspěšná v Peelbergenu. Skončila druhá s Divine

ikonka

V těchto dnech poměřuje své síly s ostatními jezdci Kateřina Tomanová v nizozemském Peelbergenu při mezinárodních parkurových závodech. Při sobotním startu v soutěži vysoké 135/140 centimetrů skončila s Divine des Vergers Z na skvělém druhém místě.
03.07.2021 19:27  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Výbornou formu si přivezla Kateřina Tomanová z belgického Bonheidenu, kde startovala minulý týden i do nizozemského Peelbergenu na CSI2*. V soutěži s překážkami na 135/140 centimetrech jí v rozeskakování předjel pouze domácí jezdec Dennis van den Brink s valachem I AM, když zapsal čas 33,11 vteřiny. Kateřina Tomanová brala druhé místo po bezchybných jízdách s časem 33,94 vteřiny. 
 

Výsledky naleznete POD TÍMTO ODKAZEM 

 
Foto: poskytla se souhlasem Kateřina Tomanová  



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE