reklama 11D

Jiří Nesvačil junior odstartoval na ME skvěle. Po prvním dni je čtvrtý

ikonka

Ve čtvrtek 2. září začalo v Budapešti mistrovství Evropy čtyřspřeží. Během prvního soutěžního dne odjela drezurní úlohu polovina startujících. Českému reprezentantovi Jiřímu Nesvačilovi mladšímu vyšla drezura skvěle. Průběžně je čtvrtý.
02.09.2021 18:21  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
První polovina soutěžících má za sebou drezuru na mistrovství Evropy čtyřspřeží v Budapešti. Mezi jezdci, kteří jeli drezurní úlohu ve čtvrtek 2. září, byli i Jiří Nesvačil senior a Jiří Nesvačil junior. Právě druhému jmenovanému jezdci vyšlo zahájení šampionátu velmi dobře. Se skóre 59,77 bodů drží průběžnou čtvrtou příčku. Ačkoliv se do obdélníku vypraví v pátek 3. září ještě druhá polovina startovního pole, a to včetně Radka Nesvačila, je to pro českého jezdce velmi slušná výchozí pozice pro další dny.
 
Jiří Nesvačil senior je průběžně jednadvacátý s 71,09 trestného bodu. Nejlépe si vedla v prvním dni Němka Anna Sandmann, která inkasovala 47,25 trestného bodu, druhý je její krajan Georg von Stein a na třetím místě je nizozemský reprezentant Koos de Ronde.
 
Ilustrační foto: Šárka Veinhauerová 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE