reklama 11C

Grand Prix v Cáchách a obří výhru získal domácí jezdec Daniel Deusser

ikonka

V neděli 19. září vyvrcholil festival CHIO v Cáchách. Ostře sledovanou parkurovou Rolex Grand Prix ovládl domácí jezdec Daniel Deusser, který sedlal belgickou klisnu Killer Queen VDM. Připsal si tak kromě prestižního triumfu i obří finanční výhru.
19.09.2021 18:55  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Grand Prix CHIO v Cáchách je jednou z nejvíce ceněných soutěží, a to v celosvětovém měřítku. Je zapsaná do Rolex Grand Slamu a pro samotného vítěze byla připravená výhra ve výši 330.000 Eur, což je více než 8,5 milionu korun.
 
Z triumfu se v neděli 19. září radoval domácí reprezentant Daniel Deusser v sedle klisny Killer Queen VDM. Němec ovládl po dvou čistých kolech i rozeskakování, které dokončil s nulou v čase 41,85 sekundy.
 
Druhé místo brala dvojice v barvách USA Brian Moggre a Balou du Reventon, třetí pak dojel Belgičan Gregory Wathelet v sedle holandského hřebce jménem Nevados S.
 

Výsledky najdete ZDE

 
Foto: CHIO Aachen
 
Zdroj: CHIO Aachen News



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE