reklama 11C

Famózní jízdu předvedla Portychová v rozeskakování ve Valencii

ikonka

V sobotní kvalifikaci na Grand Prix CES Valencia zazářila Linda Portychová s klisnou La Mirage. Rozeskakováním projela s čistým kontem a její čas 74,71 sekund stačil na skvělé druhé místo. Vítězem se stal ukrajinský reprezentant Konstantin Zolin.
14.11.2020 17:14  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Do rozeskakování sobotní kvalifikace na Grand Prix ve Valencii se probojoval také Aleš Opatrný. Ten ale bohužel s Guccim jednou chyboval a do cíle přivezl čtyři trestné body. S časem 49,29 sekundy si zajistil osmé místo. 
 
Svůj nejlepší sobotní výsledek zaznamenala Viktorie Šusterová v soutěži do 125 centimetrů v sedle valacha Memphis Van’T Hulgenrode. Chybovala jednou a zařadila se na osmé místo. 
 
Kompletní výsledky naleznete ZDE
 
Foto archiv jezdkyně 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE