reklama 11D

Exell vede vozatajskou část CHIO Aachen. Nesvačilové v druhé půlce

ikonka

Australan Boyd Exell se ujal vedení po drezurní zkoušce mezinárodních vozatajských závodů při CHIO Aachen. Ve čtvrteční úloze předvedl výkon ohodnocený 36,32 body. Prestižního mítinku se účastní také otec a syn Jiří Nesvačilové.
16.09.2021 21:42  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Jiří Nesvačil junior obsadil v drezuře 14. příčku poté, co obdržel 60,30 bodů. Jeho otec obdržel od rozhodčích 66,89 trestného bodu, které mu stačily na 20. řádek průběžné výsledkové listiny mezi 21 účastníky. 
 
Boyd Exell vede po drezuře s výrazným náskokem. Druhá je domácí hvězda Mareike Harm s 42,05 body a třetí příčku druží po úvodní zkoušce Nizozemec Bram Chardon. Za ním následují Ijsbrand Chardon, Benjamin Aillaud, Zoltán Lázár, Dries Degrieck, Michael Brauchle, Glenn Geerts a Georg von Stein. Před Nesvačilem juniorem jsou ještě Daniel Schneiders, Koos de Ronde a Jerome Voutaz. 
 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 
Foto: CHIO Aachen, čeští vozatajové se souhlasem Sonja Scharf
Zdroj: tiskový servis CHIO Aachen



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE